DOLAR 32,2851 0.02%
EURO 35,1044 0.03%
ALTIN 2.477,320,46
BITCOIN 21367840.11858%
Samsun
16°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

İstanbul’daki selin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

İstanbul’daki selin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

ABONE OL
Eylül 10, 2023 11:07
İstanbul’daki selin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un bazı ilçelerinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Bazı yerlerde metrekareye 150 kilogram yağış düşerken felaketin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

İstanbul’daki şiddetli yağış, Küçükçekmece, Arnavutköy ve Başakşehir’de etkili oldu.
İstanbul’u sağanak vurdu: Ev ve iş yerlerini su bastı, sele kapılan 2 kişi hayatını kaybettiEv ve işyerlerini sular basarken 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişinin ise tedavileri hastanede devam ediyor.İkitelli’de bulunan mobilyacılar sitesini de su bastı.Kısa sürede oluşan sele kapılan araçlar mağazalara girerken, mobilyalar tanınmaz hale geldi.Site içinde park halinde bulunan çok sayıda otomobil sel sularına kapılarak sürüklendi.Bazı otomobillerin mobilya mağazalarının içine girdiği görüldü.Yağmur sularının çamura dönüşmesiyle mağazalardaki mobilyaların neredeyse tamamı kullanılamaz hale geldi.İşyeri sahiplerinden Emre Karcı, “Bodrumlar su dolu hiçbir gelen giden yok. Site yönetiminde gelen zaten bir şey yok da belediyeden de bir Allah’ın kulu yok. İtfaiye geldi geri gitti. Çok büyük sıkıntılar var burada. Acil ekip gelmesi lazım. Sadece bodrum değil ana girişlerimiz de su dolu. Zararımız parayla ölçülecek değil. Bunların yeniden yapılması 5-6 ay iş gücü kaybı demek. Ürünler hep ihraç ürünleri. Devlete katkı sağladığımız ürünler. Öyle bir değer biçemiyoruz. Bir an önce buraya destek lazım.” dedi.Mobilyacılar sitesindeki hasar  havadan görüntülendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.