DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20700994.65889%
Samsun
15°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İlkadım belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç İlkadım Belediyesi Belediye Başkanı mı Oluyor?

İlkadım belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç İlkadım Belediyesi Belediye Başkanı mı Oluyor?

ABONE OL
Temmuz 28, 2023 15:26
İlkadım belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç İlkadım Belediyesi Belediye Başkanı mı Oluyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunumhaber.com yeni yüzüyle tekrardan siz değerli Samsun’lu vatandaşlarımız ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Her hafta yeni bir yazımızı siz değerli takipçilerimiz ile bir araya geleceğiz. Bugün ise İlkadım belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç İlkadım Belediyesi Belediye Başkanı mı Oluyor? başlıklı yazımız olacak.
Samsun İlkadım belediyesi 2009-2014 yılları arasında Mhp’den aday olan ve başkan olan Necattin DEMİRTAŞ’ın yönetim kadrosunda olan Nevzat Özenç,2009-2014 yılları arasında özel kalem müdürü olarak görev yaptı.
2019 yıllındaki seçimlerinde ise Ak Parti’den aday olan Erdoğan TOK başkan seçilerek yenilgiye uğradı. O geçen 2014-2019 yıllarında ise Nevzat Özenç ikinci otelini kurdu. Oteller zinciri kuran Özenç’in otelinden,bir an ayrılmayan mevcut başkan Necattin DEMİRTAŞ,seçimi nasıl kazanacağı hakkında durmadan toplantılar yaptılar. Ak Parti ve Mhp ittifakı ile ilkadım belediye adayı Ak Parti’ye verilmesi sebebiyle, Mhp’den aday adaylığını açıklayan Demirtaş,otomatik olarak 2014-2019 yıllarında başkan olan Erdoğan Tok’u desteklemek zorunda olacağı için,partisinden istifa ederek İyi Parti’den İlkadım belediye başkan adayı oldu ve 11.544 oy farkı atarak yeniden belediye başkanı olarak İlkadım belediye başkanı oldu.

Belediye başkanı olmasından sonra eski üst düzey yöneticiler tek tek eski koltuklarına oturdular. Yeniden özel kalem müdürü Saffet Günaydın olarak göründüğü taktirde Özel kalem müdürü görevini ise gayrıresmi olarak Nevzat Özenç görevi hala da yürütmektedir.

İlkadım belediye başkanı geçen 4,5 yıldan beri Neden Özençten vazgeçmedi.
bir çok şaibeli işlerin döndüğü belediye olarak baş sıralarda gösterilen İlkadım belediyesinde Hurda operasyonu basta olmak üzere eleman alımı,ihale yapılmasının hiç birinde özel kalem müdürü olarak,Saffet Günaydın’ın imzası olmasına rağmen,belediye binasının içinde denetmenliği gayri resmi olarak Özenç bire bir denetmenliği yapıyor olmasıydı.
Gayrı resmi Özel Kalem Müdürü hangi partiden aday oluyor.

Seçimlere 8 ay kala İlkadım belediyesi binasında Nevzat Özenç’in İlkadım belediye başkan adayı olacağı hakkında konuşuluyor. Syn müdüre gittiğimizde ise odasının önünde beklediğimizi bildiği hale odasının gizli çıkışından çıkarak korumaları tarafından yanına yaklaştırılmadık.

Sevgili Özenç’e buradan soruyoruz. Böyle bir konu var. Bu konu hakkında diyecekleriniz nelerdir, Açıklayabilirmisiniz?

Bir sonra ki yazıda görüşmek üzere
Genel Yayın Yönetmeni
Aykut SOYDEMİR

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.