DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20649213.61915%
Samsun
14°

HAFİF YAĞMUR

20:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

3 Genç Doktorlar Neden İntihar etti?

3 Genç Doktorlar Neden İntihar etti?

ABONE OL
Eylül 28, 2023 19:11
3 Genç Doktorlar Neden İntihar etti?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkese merhabalar. Bugün bir doktor olarak,3 meslektaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Tüm sağlık çalışanlarına ve ölen doktor arkadaşlarımızın ailelerine baş sağlığı diliyorum.

Rümeysa Keleş kimdir? Genç doktorun ölüm haberi üzüntüye yol açtı… DR. RÜMEYSA KELEŞ NEDEN ÖLDÜ?

Dr. Rümeysa Keleş, Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği’nde asistan hekim olarak görev yapmaktaydı.Türk Tabipleri Birliği (TTB) Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği’nde asistan hekim olarak görev yapan Dr. Rümeysa Keleş’in hayatını kaybettiği açıklandı.Adana’da görev yapan genç asistan Dr. Rümeysa Keleş’in vefatını, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) duyurdu. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:”Saygıdeğer TARD üyeleri, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon kliniğinde görev yapmakta olan Asistan Dr. Rümeysa Keleş’in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli meslektaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz.”

Dr. Eren Özkara Neden İntihar Etti?

Adıyaman Toplum Sağlığı Merkezi’nde pratisyen hekim olarak çalışan Dr. Eren Özkara’nın kaybına derin bir üzüntü içindeyiz.Kaybettiğimiz meslektaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Hekimlik mesleğinin ve sağlık sektörünün ekonomik sıkıntılar, güvencesizlik, yoğun ve güvensiz çalışma koşulları, idare baskısı, sağlıkta şiddet gibi birçok olumsuz faktörün etkisi altında olmasını kabul etmiyoruz! Yaşamak ve yaşatmak amacıyla, emeğimizin karşılığını alabilmek için, tüm meslektaşlarımızı mücadeleye katılmaya çağırıyoruz!”

FULYA KEÇECİ NEDEN ÖLDÜ?

Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları Kamu Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası (HEKİMSEN) Şanlıurfa Şubesi’nin paylaşımına göre Toros Devlet Hastanesi’nde görevli Acil Uzmanı Dr. Fulya Keçeci hayatını kaybetti. Açıklamada, Keçeci’nin neden öldüğüne dair bir bilgi verilmedi.

TTB’den yapılan açıklamada doktorların ailelerine başsağlığı dilendi.

Hekimlik mesleğinin ve sağlık ortamının ekonomik kriz, güvencesizlik, yoğun ve güvensiz çalışma koşulları, idare baskısı, sağlıkta şiddet gibi birçok nedenle kıskaca alınmasını kabul etmiyoruz!

Yaşamak ve yaşatmak için, emeğimizin hakkı için tüm meslektaşlarımızı mücadeleye çağırıyoruz!”

DR. HAKAN KURSAL

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.