DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20605803.35204%
Samsun
15°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Samsun’un En İyi Müdürlerinden biri Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ

Samsun’un En İyi Müdürlerinden biri Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ

ABONE OL
Eylül 19, 2023 08:23
Samsun’un En İyi Müdürlerinden biri Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkese merhabalar, bugün yine yeni bir köşe yazısı ile karşı karşıyayız.

Samsun’da bazı basın mensupları, yine kendilerine bir hedef seçmişler. Bu sefer ki hedef ise, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ

Dün sabah haber sitelerine bakarken, Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç’un Görevde Kalması İçin Uğraşan Rantçı AKP’liler mi var? diye başlıkla haberi gördüm ve okudum. Haber tamamen asparagas bir haberden başka birşey değil.

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ’un 2017 yılından beri tanırım. Makamı mevkiyi asla umursamayan bir idarecidir. Birlikte bir çok programda bir arada bulunduğumuzda ise eleştiriye açık biri olarakta bilirim. sözlerime başlarken de bazı basın mensupları diye başlamıştım. Bazı basın organları Samsun İl Sağlık müdürü hakkında haberleri ile hep öne çıkmaya çalıştılar. Fakat o kadar yalan ve iftiraya üzerine yapılan bir haber ki. Bir gazeteci olarak böyle şahıslarla aynı mesleği yaptığım için kendimden utanıyorum. Bir sorunun var ise müdürlük orada git konuş be kardeşim. Neden iftira atmaya çalışırsın ki?

Ne oldu sonuç ?

Haber yayından kalktı. Yeni bir haber yapıldı. Yargı Tarihine Geçecek Skandal Dava adı altında yeni bir haber yapıldı. Samsun İl sağlık müdürü Oruç, haklı olarak kendisi için yapılan bu haberi Cumhuriyet başsavcılığına şikayet ederek haberi  kaldırdı.

Gelelim bundan sonra olacak sonuca.

Dava uzun bir yargı süresi olacak. İzleyip göreceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.