DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20703520.52848%
Samsun
10°

PARÇALI BULUTLU

21:46

YATSIYA KALAN SÜRE

Mersin’de kavga ettiği komşusuna kurşun yağdıran polis memuru tutuklandı
  • Samsunum Haber
  • GENEL
  • Mersin’de kavga ettiği komşusuna kurşun yağdıran polis memuru tutuklandı

Mersin’de kavga ettiği komşusuna kurşun yağdıran polis memuru tutuklandı

ABONE OL
Şubat 22, 2024 14:20
Mersin’de kavga ettiği komşusuna kurşun yağdıran polis memuru tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin’de bir sitede ikamet eden polis memuru, tartıştığı komşusuyla önce kavga etti, ardından da tabancasını çekerek 4 yerinden vurarak ağır yaraladı. Gözaltına alınan polis memuru adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olay, önceki akşam Merkez Toroslar İlçesi Korukent Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, 45 yaşındaki R.K., dairesinin olduğu binaya girdikten sonra arkasından gelen polis memuru komşusu B.A’nın hakaretlerini duydu. Bunun üzerine çıkan tartışmada ikili kavga etti. O sırada binanın kapısına doğru çıkan B.A. belindeki tabancayı çekerek peş peşe ateş etti. Olayda R.K. ayakları ile karın ve sırtından yaralandı. Yaralı, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen ambulansla Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüpheli ise bölgeye sevk edilen çok sayıda polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY ANI SANİYE SANİYE KAMERAYA YANSIDI

Yaşanan olay ise sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. O anlarda, şüphelinin gelip önce el hareketleri yaparak bir şeyler söylemesi daha sonra ikilinin kavga etmesi kameraya yansıdı. O sırada gelen bir kişinin kavga eden komşuları ayırmaya çalışmasının ardından B.A’nın silahını çekerek peş peşe ateş etme anları ile dışarda tekrar silahını doldurma görüntüleri de kameraya yansıdı.

“ÇEKİLMEZSEN SENİ DE VURACAĞIM”

Vurulan şahsın eşi Nasibe K.’de “Eşimin arkasından gelerek küfürlü bir şekilde konuşuyor. O sırada eşim dönüyor, ‘Bana mı söylüyorsun?’ diyor. Ben de silah sesleri duydum. Aşağı indim eşimi vurmuş. Karşıda gördüm, ‘Sen ne yapıyorsun, polis olarak bizi koruyacağına öldürüyorsun’ dedim. Bana ‘Çekil, çekilmesen seni de vuracağım.’ dedi.” ifadelerini kullandı. Yaşanan olayı anlatan vurulan şahsın yeğeni Bilal Yiğit, “Dayım içeri girerken arkasından gelen şahıs küfür ediyor. Dayım ‘Sen bana mı küfür ediyorsun?’ diyor. O da ‘Hepinize ediyorum’ diyor. Ondan sonra bir arbede yaşanıyor. O sırada kendisi silahını çıkarıp öldürmek için ateş ediyor dayıma. Dayım yere düştükten sonra tekrar dayıma silahını doğrultup ateş etmeye yeltenirken birilerini görüp kaçıyor.” dedi.Komşusunu vuran polis memuru

B.A.DAHA ÖNCE BİR BAŞKA KOMŞUNA DA SİLAH ÇEKMİŞ

Öte yandan aynı bölgede oturan Ozan Çiçek de daha önce polis memurunun kendisine silah çektiğini ve geçmiş zamanda da eşine şiddet uyguladığına şahit olduklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.