DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21550250.22831%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

03:47

SABAHA KALAN SÜRE

Tataroğlu;Evet,  bu göreve talibim.

Tataroğlu;Evet, bu göreve talibim.

ABONE OL
Ağustos 7, 2023 08:56
Tataroğlu;Evet,  bu göreve talibim.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun iş insanı olan ve İlkadım belediye meclis üyesi Temel TATAROĞLU Chp ilkadım ilçe başkan adayı için kolları sıvayan Tataroğlu adaylık açıklamasında yoğun ilgiyle kaşılandı.
Tataroğlu açıklamasında şunları kaydetti;

ÇOK DEĞERLİ DOSTLARIM, YOLDAŞLARIM, SEVGİLİ CUMHURİYET HALK PARTİLİLER,

 

Küçük yaştan itibaren, Partiye ve faaliyetlerine yakın olmamdan kaynaklı, aldığım siyasi kültürü, daha da geliştirerek, bizlere miras kalan ve çocuklarımıza, torunlarımıza emanet olarak taşıdığımız Cumhuriyet Halk Partisinin, İlkadım İlçe Başkanlığına, adaylığımı açıklamak için huzurunuzdayım.

Evet,  bu göreve talibim. Partim, her partili gibi, benim içinde çok önemlidir. Değişim rüzgarlarının esintisi içinde, kendimi de bu değişimin oluşmasında sorumlu görüyorum. Bir değişim ve yenilenme gerekliliği apaçık ortada…

Buradan yola çıkarak; Ben de değişimden yanayım ve buna ön ayak olmak istiyorum. Değişimin tabandan tavana olması, bizi iktidara taşıyacaktır. Bu süreç doğru yöntemlerle olursa yerel de, genelde de başarılı olacağız Yönetimler, zihniyetler, davranışlar, siyasete bakış ve uygulama yöntemleri tamamen değişmelidir. Yeni yüzler, dinamik, liyakatli ve motivasyonu çok yüksek kişilerden oluşan yönetimler oluşturulmalıdır.

Bizim parti programımız ve ilkelerimiz zaten var. Başka bir ideolojiye de gerek yok. Dediğim gibi küçük yaştan itibaren partiye çok yakınım; partimize önemli katkıları olan aile büyüklerim Sayın Hamza Türkpençe ve Sayın Şükrü Şisman’nın tecrübelerinden, deneyimlerinden dersler çıkartarak kendime bir yol çizdim. Bu yolu  ticari yaşamımdaki yol ile birleştirerek belirli bir deneyim elde ettim. Dolayısı ile  bu görevi layıkı ile yapacağıma inancımı artırdım. Cumhuriyet Halk Partili olmak bir ayrıcalıktır. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin sigortası ve çimentosudur. Ayrıştırmadan, küstürmeden, liyakatli ve emeği öne çıkartacak anlayış ile yürütülecek çalışmalar, örgütümüzün güçlü olmasını sağlayacaktır.

Kadın ve genç yöneticilerin de içinde olacağı ekibim, İlkadım’daki partililerimiz ve  halkımız ile  ilk önce yerelde, belediye başkanı çıkartmak hedefimiz olacaktır. İlkadım Belediye Başkanı adayını, aday adayları arasından; üyelerimizin önüne koyacağımız sandıkta belirleyeceğiz. Demokrasi örneği göstererek, üyelerimizin katılımı ile ortaya koyacağımız yöntemlerle değişime katkı sağlayacağız. Siz dostlarımdan, yol arkadaşlarımdan siyasal mücadelemizde ve bu yeni yolculuğumuzda bana ve ekibime destek vermenizi arzuluyorum.

Bu mücadeleyi ve değişimi başlatacak gücün yaratılması dileğimle, ilçe seçimlerinin partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Saygı duyduğum ve sevdiğim ağbim, Sayın Metin Telatar’ a da başarılar dilerim. Her daim örgütümüzün emrindeyim. Benim ve arkadaşlarımın mücadelesi öncelikle partimiz adınadır. Yaşasın örgütlü mücadele, yaşasın sosyal demokrasi, yaşasın Cumhuriyet.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r