DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20307305.51898%
Samsun
15°

HAFİF YAĞMUR

04:11

SABAHA KALAN SÜRE

Yeni Yüzyılda Yeni Bir Ayvacık Yeni Bir Yüz

Yeni Yüzyılda Yeni Bir Ayvacık Yeni Bir Yüz

ABONE OL
Ocak 6, 2024 15:46
Yeni Yüzyılda Yeni Bir Ayvacık Yeni Bir Yüz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye yüzyılına ilk adımların atıldığı 2024’ün ilk günlerinde de hemşehrileri ile buluşmaya devam eden Ayvacık Ak Parti Belediye Başkanı Aday Adayı Hasan Durmuş, daha önce ilçede kurucu başkanlığını yaptığı İHH’nin Arama Kurtarma Ekibi ve gönüllüleriyle bir araya geldi. Yardımlarını esirgemeyen İHH gönüllülerine ve Arama Kurtarma Ekibine teşekkür etti.

 

İlçesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Ayvacık Belediye Başkanı Aday Adayı Hasan Durmuş vizyon projeleri ilçeye kazandırmak istediğini belirtti. Bir yandan da vatandaşlar ile birlikte olmayı, halk ile birlikte vakit geçirmeyi ihmal etmiyor.

 

Düğünden sünnete, hasta ziyaretinden taziyeye kadar her türlü mutlu ve üzgün anlarında vatandaşlarla olmayı ihmal etmeyen Hasan Durmuş “ Biz bir bütünüz” mesajı veriyor”

 

HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ ANLAYIŞINA SAHİBİZ

 

Göreve geldiğinde ben değil, biz fikrini benimseyeceğini ifade eden AK PARTİ Aday Adayi Hasan Durmuş “Biz gücümüzü halkımızdan alacağız,hemşehrilerimiz sürekli bizlerle konuşma imkanına sahip olacak, gelip görüşemeyen, arayıp ulaşamayan olmayacak. Bizler de halkımızın davetlerine katılma gayreti içerisinde olacağız.Bazen yapılan küçük bir ziyaret ile her şey güzelleşebiliyor. Ben değil biz anlayışı ile Ayvacığımızı hak ettiği hizmetler ile buluşturacağız inşallah.”

 

Ak Parti Aday Adayı Hasan Durmuş, Ayvacık Gençleri İle İlgili de şu sözleri sarf etti. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Aday Adayi Durmuş, evrensel insani değerlere sahip, yerli ve milli değerlerine bağlı, özgüven sahibi, etkin ve girişimci bir gençlik yetiştirmek amacında olduklarını dile getirerek, “Gençlerimiz, bizim geleceğimiz. Gerektiğinde neler yapabileceğini birçok yerde olduğu gibi 15 Temmuz’da da gösterdi.Gençlerimizi daha donanımlı, aktif, üretken, şuurlu ve girişimci bir kimliğe büründürmek istiyoruz. Bu amaçla birçok proje ve etkinlik planladık, göreve geldiğimizde ivedi bir şekilde projelerimizi hayata geçireceğiz.”Bu sözler vatandaşlar tarafından takdir topladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.