DOLAR 32,3413 -0.06%
EURO 34,8479 0.14%
ALTIN 2.382,36-0,58
BITCOIN 19936324.18606%
Samsun
13°

HAFİF YAĞMUR

19:52

AKŞAMA KALAN SÜRE

Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı

Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı

ABONE OL
Şubat 22, 2024 06:03
Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterdiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mal varlığını açıkladı.Ankara’daki Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında önemli açıklamalarda bulunan Yavaş, seçim çalışmalarının harcamalarının CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından karşılandığını ifade ederek bütün belediye başkanlarına ve adaylara mal varlıklarını açıklama çağrısı yaptı.

YAVAŞ: BAŞLADILAR ‘BUNLARIN PARASI NEREDEN GELİYOR?’

DİYE Mansur Yavaş, “Bu seçimde adaylığımızın erken açıklanması nedeniyle Ankara’da biraz afişlerimizi astık. Başladılar ‘Bunların parası nereden geliyor?’ Benim Adım Mansur Yavaş. Bir kuruş belediyenin parası o pankartların içerisinde yok. İl Başkanlığı ödüyor bunun hesabını. İsteyen herkes faturasını inceleyebilir. Ama herkes şeffaf olacak. Bütün seçim harcamalarının hesabını açık açık internetten yayınlayacak. Belediye başkan adayları mal beyanlarını açıklayacak. Ben açıklıyorum bugün. Bütün belediye başkanları, görev yapanlar. Görevi devraldığında serveti neymiş, şimdi serveti ne olmuş bunları açıklayacaklar. Bu halkın parasıdır. Bu hesabı herkes vermek zorundadır.” ifadelerini kullandı.

KENDİSİ VE EŞİNİN MAL VARLIĞINI KAMUOYUNA DUYURDU

Mansur Yavaş, bu konuşmasından saatler sonra kendi adını taşıyan resmi sitesinde mal varlığını açıkladı. İşte Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş’ın mal varlığı:

“TEMİZ VE ŞEFFAF SİYASET ADINA AÇIKLIYORUM”

Paylaşımını “Temiz ve şeffaf siyaset adına açıklıyorum” notuyla yapan Yavaş, bir paylaşımda daha bulunarak “Audi marka otomobil Q3 model yerine sehven A3 yazılmıştır. Düzeltir, kamuoyunun bilgisine sunarım. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.