DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20283905.34954%
Samsun
15°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İlkadım Belediye Başkan Adayı Cıgalı Çanakkale Zaferi’ni Kutladı

İlkadım Belediye Başkan Adayı Cıgalı Çanakkale Zaferi’ni Kutladı

ABONE OL
Mart 17, 2024 21:08
İlkadım Belediye Başkan Adayı Cıgalı Çanakkale Zaferi’ni Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Yol Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Gökhan Cıgalı, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkan Adayı Gökhan Cıgalı mesajında, tarihin altın sayfalarına yazılmış eşsiz bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade etti.

İLKADIM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CIGALI: “VATANINI KORUMAK İÇİN VERİLEN MİLLİ MÜCADELENİN DESTANIDIR”

Çanakkale Zaferi’nin, dönemin en modern ordularını dize getiren şanlı bir zafer olduğunu belirten Gökhan Cıgalı, ” Türk milletinin inancının, iradesinin, azminin ve bağımsızlık mücadelesinin en büyük destanı olan Çanakkale Savaşı, sadece Türkiye’nin değil, dünya tarihinin en önemli savaşlarından biridir. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır” ifadelerinde bulundu.

“ÇANAKKALE ZAFERİ, VATAN SEVGİSİNİN VE MERHAMETİN SEMBOLÜ”

Cıgalı, bu zaferin, milletin kahramanlığı, azmi, iradesi, cesareti ve vatan sevgisinin yanı sıra harp meydanında bile düşmanından esirgemediği merhametini ve şefkatini tüm insanlığa örnek teşkil edecek şekilde ortaya koyduğunu kaydetti.  Cıgalı mesajını şu ifadeleriyle tamamladı, “‘Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum.’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletiyle birlikte topyekun canı ve kanı pahasına bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı, bir asır önceki kararlılık ve azimle muhafaza etmek hepimizin en önemli sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünü tebrik ediyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.