DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2065407-0.52117%
Samsun
13°

PARÇALI BULUTLU

04:09

SABAHA KALAN SÜRE

Hakan Ay, AK Parti’den İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı
  • Samsunum Haber
  • SİYASET
  • Hakan Ay, AK Parti’den İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Hakan Ay, AK Parti’den İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı

ABONE OL
Kasım 23, 2023 07:58
Hakan Ay, AK Parti’den İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevinden sonra TBMM’de İnsan Hakları Komisyonu’nda yer alan,  AK Parti’de  gençlik kolları başkanlığı, İlkadım İlçe Başkanlığı, İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Avukat Hakan Ay, İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adaylığını “Güzel ve tatlı bir yola çıktık” sözleriyle açıkladı.

YÜZLERCE DESTEKÇİYLE GELDİ
AK Parti İlçe Binasına kendisine destek veren yüzlerce kişinin eşliğinde gelen Hakan Ay, burada başvurusunu yaptı ve aday adaylığı başvuru kabul belgesini İlkadım İlçe Başkanı mücahit erbin’den aldı. Ay, teşkilatlardan geldiğini, AK Parti’nin her kademesinde görev yaptığını belirterek,  “İlkadım ilçe teşkilatı örnek teşkilatlarımızdan birisidir; Makine gibi işleyen bir çalışma yapısı vardır. Teşkilatsız seçim kazanılmaz ve biz de seçimde teşkilatımıza güveniyoruz” dedi.

HİZMET İÇİN VİZYONUMUZ VAR
Daha sonra İlçe Başkanlığının toplantı salonunu hınca hınç dolduran ve bir o kadar da salon dışında bekleyen sevenlerine seslenen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Adayı Avukat Hakan Ay, akşamın karanlığına ve soğuğa aldırış etmeden kendisini desteklemeye gelen kadınlara öncelikle teşekkür etti.  Ay, “Bizi desteklemeye gelenler arasında Cumhur İttifakı’ndan çok sayıda insanımız var. Bu seçimde Cumhur İttifakı’nın fikirleri kazanacak ve İlkadım’a hizmet olarak dönecek. Güzel tatlı bir yola çıkıyoruz. İlkadım için çok şeyin yapılacağını düşünüyoruz. Bununla ilgili vizyonumuz da var.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.