DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20279354.80621%
Samsun
15°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Eski CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin’den flaş Kılıçdaroğlu açıklaması!
  • Samsunum Haber
  • SİYASET
  • Eski CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin’den flaş Kılıçdaroğlu açıklaması!

Eski CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin’den flaş Kılıçdaroğlu açıklaması!

ABONE OL
Temmuz 22, 2023 18:54
Eski CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin’den flaş Kılıçdaroğlu açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, seçim sonrası CHP’de başgösteren değişim krizi ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Hayati Tekin, yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi ikbali için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun önünü kestiğini söyledi.

 

KILIÇDAROĞLU ŞOK ETTİ
Kılıçdaroğlu’nun altılı masa hamlesini de eleştiren Hayati Tekin, “Altılı masayıda kendine göre oluşturdu. Bunu altılı masadan oy alamayacağını bile bile yaptı. Kılıçdaroğlu partinin 106 okunu da atmış ama oluşan avantajları kullanamamış, seçimi alamamıştır. Biz ondan koltuk sevdası beklemiyorduk, abilik babalık yapmasını bekliyorduk. Ama Kılıçdaroğlu bir çok CHP’li gibi beni de şok etti.” dedi.

PARTİ İNTİHAR ETMİŞ OLUR
Gazete Gerçek’ten Haydar Öztürk’e yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nun artık şansını yitirdiğini ve yapılacak yerel seçimde de CHP’de değişim olmaması durumunda İzmir hariç tüm belediyelerin kaybedileceğini belirten Eski CHP Milletvekili Tekin, yapılacak parti kurultayı ile ilgili de “Kurultayda tekrar Kılıçdaroğlu seçilirse parti kendi kendine ipini çekip intihar etmiş demektir.” diye konuştu.

EKONOMİ DAHA DA KÖTÜ OLACAK
Ülke de ekonominin iyi olmadığını ancak gündemin CHP’de ki değişim olduğunun da altını çizen Hayati Tekin, şöyle konuştu:
“Parti gündeminin içinde bulunduğumuz şartlarda ülke ekonomisi, zamlar, hayat pahalalığı olmalıdır. Şuan ekonomiden muzdarip olanlara söyleyeceğim, yerel seçimden sonra ekonominin daha da berbat bir duruma geleceğidir. Yerel seçimden sonra ciddi bir kemer sıkma politikası uygulanacak. Büyük bir fırtınaya ülke hazır olsun.”

Kanak;SAMSUNKENTHABER.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.