DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20596533.06126%
Samsun
14°

HAFİF YAĞMUR

21:44

YATSIYA KALAN SÜRE

CIGALI’dan “14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

CIGALI’dan “14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

ABONE OL
Mart 14, 2024 09:57
CIGALI’dan “14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Cıgalı’dan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Sağlık çalışanlarımız eşi görülmemiş bir fedakârlık ve kahramanlık timsalidir” dedi.

Milli Yol Partisi İlkadım belediye Başkan adayı Gökhan Cıgalı , 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Cıgalı mesajında, “İnsanlık adına ter döken, emek harcayan yeri geldiğinde hayatını ortaya koyan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, her birini tüm kalbi duygularımla kucaklıyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, sağlık alanında vatandaşlara hizmet veren tüm sağlık çalışanlarının bir meslekten öte fedakârlık ve şefkat timsali büyük bir kahramanlık örneği sergilediklerini belirterek, “Her türlü afette, salgın hastalıkta, kazada, yaralanmada, bireysel hastalıklarda kısacası her zaman fedakârca görev yapan yüce gönüllü tüm sağlık çalışanlarımıza minnet duyuyor, şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Pandemi ve 6 Şubat depremleri sürecinde canları pahasına görev yapan tüm sağlık çalışanlarına bir kez daha teşekkür eden Cıgalı, “Pandemide, asrın felaketi deprem sürecinde ve sonrasında kendiSİni, ailesini düşünmeden bir canın yaşaması için eşi görülmemiş bir fedakârlık ve kahramanlık sergileyen tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, minnet duyuyorum. Bu süreçte hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlık çalışanlarımızın fedakâr ve kahramanca verdiği insanı yaşatma mücadelesi geçmişte ve günümüzde hiç değişmedi, gelecekte de değişmeyecektir” ifadelerini kullandı.

 

Sağlık çalışanlarının hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini ve ortaya koydukları fedakârlığın yeryüzünde bir karşılığı olmadığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “İlkadım belediye Başkan adayı Gökhan Cıgalı, insanlık adına çaba gösteren, ter döken, emek harcayan yeri geldiğinde hayatını ortaya koyan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, her birini tüm kalbi duygularımla kucaklıyorum. Sağlık, mutluluk ve esenlikle geçirecekleri başarı dolu bir hayat diliyorum Sağlık çalışanlarımız eşi görülmemiş bir fedakârlık ve kahramanlık timsalidir” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.