DOLAR 32,2424 -0.34%
EURO 34,7566 -0.25%
ALTIN 2.383,72-0,37
BITCOIN 2058250-0.21525%
Samsun
13°

PARÇALI BULUTLU

04:07

SABAHA KALAN SÜRE

Chp ilçe başkanlığını kazanan Telatar’tan bel altı oyunları sürüyor.

Chp ilçe başkanlığını kazanan Telatar’tan bel altı oyunları sürüyor.

ABONE OL
Ağustos 15, 2023 08:55
Chp ilçe başkanlığını kazanan Telatar’tan bel altı oyunları sürüyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Chp Samsun İlkadım ilçe başkanlığı aday yarışında iki tane aday vardı. Adaylardan birisi İlkadım belediyesi eski meclis üyelerinden Temel TATAROĞLU, birisi ise eski başkan ve yönetimin istifa vermesi ile Chp Genel merkez tarafından başkanlığı düşürülen Metin TELATAR aday oldular. Kıran kırana geçen yarışmada bel altı oyunları ile TELATAR seçimi kazandı.

TATAROĞLU’NA haksızlık

Samsun’un bir internet haberine göre  Eski meclis üyesi ve Chp İlkadım ilçe başkan adayı olan Temel TATAROĞLU için belediye de kızını işe soktu diye haber yapması ve bu haberinde seçimle az süre içinde malum internet sitesinde çıkması CHP İLKADIM İLÇE BAŞKANI METİN TELATAR’ın bel altı oyunları ile seçimi kazandığını açıkça ortaya koymaktadır.İlkadım belediye meclis üyelerinin tamamı çocuklarını işe sokarken neden tek suçlu Temel TATAROĞLU’ymuş gibi lans ediliyor. Bu da siyasetin ne kadar çirkin olduğunu ortaya koyuyor.

TELATAR KİMLERİ İŞE SOKTU

İlkadım İlçe başkanı olduğu dönemde ise Telatar, İlkadım belediye başkanı Necattin Demirtaş tarafından eleman alımında belli bir kontenjanı verdi. İlkadım ilçe yöneticilerinin yanı sıra Atakum İlçe başkanlığından bir yöneticinin kızını İlkadım belediyesine işe soktu. Buda çirkin bir oyunun sergisi olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Samsunumhaber Metin TETALAR’ın işe soktuğu insanları araştırmaya devam ediyor. Çok yakında

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.