DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2061759-0.19582%
Samsun
13°

KAPALI

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ahmet VAROL İlkadım belediyesi Başkan aday adaylığını açıkladı.

Ahmet VAROL İlkadım belediyesi Başkan aday adaylığını açıkladı.

ABONE OL
Kasım 16, 2023 12:43
Ahmet VAROL İlkadım belediyesi Başkan aday adaylığını açıkladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlkadım belediyesi Ak Parti meclis üyesi Ahmet VAROL İlkadım belediyesi aday adaylığı resmi başvurusunda bulundu. Adaylık başvuru sonrasında Varol basın açıklamasında bulundu. İşte o açıklama;

Sayın ilçe başkanım, Sayın Kadın Kolları başkanım, sayın gençlik kolları başkanım, sevgili misafirlerimiz, basınımızın güzide temsilcileri, hepinize hoş geldiniz diyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.
Öncelikle kısaca kendimden bahsetmek ve sonrasında bugün burada bu anlamlı buluşmamızın nedenini sizlerle paylaşmak istiyorum. Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği bölümü mezunuyum. İlkadım ilçesinde 45 yıllık geçmişi olan Aile şirketimizde müteahhitlik ve Mühendislik alanında ticari faaliyetlerimi yürütmekteyim.

2014 ve 2019 yerel seçimlerinde İlkadım belediye meclis üyesi olarak seçildim. 2 dönemdir bu görevi ifa etmekteyim. 10 yıldır aralıksız imar komisyon başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Bu süre zarfında kamu ve İlkadım Halkının menfaatini gözeterek görevimi layıkıyla icra etmekteyim.

Yaklaşan 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde, gerekli olan belediyecilik tecrübeme, genç, enerjik kişiliğime, teknik bilgi donanımıma güvenerek ve İlkadım Halkını özlediği Ak Parti Belediyeciliğine yeniden kavuşturmak İçin bugün İlkadım Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurumu yapmış olduğumu siz değerli misafirlerimiz ve güzide basın mensuplarımız huzurunda açıklıyorum.

İsmini şanlı Kurtuluş mücadelesinden alan, Doğup büyüdüğüm, her sokağında ayrı bir anım olan İlkadım ilçemize hizmet etmek onur ve gurur vesilem olacaktır.

Kıymetli İlkadımlı hemşerilerim, geride bıraktığımız 5 yılda İlkadım ilçemizin hizmet eksikliklerinin farkındayım. Adaylığımın kesinleşmesi durumunda, Yeni Türkiye Yüzyılında, İlkadımlı hemşerilerimizin de takdiri ile yeniden ilçemizi özlediği Hizmetlere kavuşturacağımıza inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, bizler milletimize efendi değil, Hizmetkâr olmaya talibiz.

Kalbi İlkadım için çarpan ve ilkadıma hizmet etmek için yola çıkan tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum..
Bugün bize bu buluşma zeminini hazırlayan Ak Parti İlkadım İlçe başkanı sayın Mücahit Erbil’e, buraya teşrif eden siz değerli misafirlerimize ve basınımızın güzide temsilcilerine Çok teşekkür ediyor, Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.