DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Samsun
23°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

            </div>
        
            <div class=
Zihinsel engelli genç silahlı saldırıya uğradı

Zihinsel engelli genç silahlı saldırıya uğradı

ABONE OL
Ağustos 19, 2023 06:11
Zihinsel engelli genç silahlı saldırıya uğradı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
                            </div>
                        
                        <script>


                            /*------------------------------------------------
                             * Shrink Header
                             ------------------------------------------------*/


                            $(document).on('click', function (e) {
                                if ($(e.target).closest(

İstanbul Okmeydanı’nda zihinsel engelli bir genç, öğle molasına çıktığı esnada kapüşonlu ve maskeli bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan genç hastaneye kaldırılırken mağdurun kardeşinin de 2 ay önce uğradığı ortaya çıktı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, saldırganın kimliğini tespit etti.

İstanbul’un Okmeydanı ilçesinde engelli bir genç silahlı saldırıya uğradı.Yüzde 85 zihinsel engelli olan ve 13 yıldır sara ve depresyon hastalığı olan Mahmut Göçen, öğle saatlerinde yemek için mola verdi. Dışarıya çıkan genç, yemeğin ardından işyerinin önünde oturup molanın bitmesini bekledi.O esnada siyah renkli yağmurluk giyen kapüşonlu ve maskeli bir kişi, elinde silahla sokağa giriş yaptı.Hızlı adımlarla ilerleyen şüpheli, duvarın yanında oturan Göçen’e doğru bir el ateş etti.
Bacağına isabet eden merminin ardından Göçen yere düşerken, şüpheli geldiği yöne doğru koşarak uzaklaştı. Saldırı anı kameralara yansıdı.Çevredeki vatandaşlar ve esnafın haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.
Göçen ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, oğlunun vurulduğunu duyan baba da olay yerine geldi. Baba Göçen, 2 ay önce de diğer oğlu Ferhat Göçen vurulduğunu söyledi.Olayla ilgili konuşan baba Süleyman Göçen, “2 ay önce yine benim diğer çocuğum vuruldu. Bizim bir düşmanımız yok. Biz, kimseye para da vermedik. Her konuda bizim sicilimiz temiz. Bugün yine bizim çocuğumuz vuruldu. Kurşun, bacağına isabet etmiş. Hastaneye götürdüler. Ancak suçluları devlet yakalayabilir.” dedi.Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.
Semtim sokaklarda yüzlerce saatlik görüntü inceleyen polis ekipleri, saldırganın kimliğini tespit etti.
2 ay önceki saldırının da faili olduğu düşünülen F.K.’yı yakalamak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.