DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20679242.14172%
Samsun
13°

KAPALI

04:09

SABAHA KALAN SÜRE

Yücel Uyar ve ekibi neden kovuldu?

Yücel Uyar ve ekibi neden kovuldu?

ABONE OL
Temmuz 24, 2023 05:02
Yücel Uyar ve ekibi neden kovuldu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF 1.Lig şampiyonluğundan dolayı şirket çalışanlarına prim veriyor. Dernek çalışanlarına ise prim verilmiyor. Durumu öğrenen Akademi Direktörü Yücel Uyar, altyapıda çalışanları için prim istiyor. Prim talebine sinirlenen Yüksel Yıldırım, işlerine son veriyor.

Samsunspor Futbol Akademisi Direktörü Yücel Uyar, Gençlik Geliştirme Sorumlusu Ali Bilgici, Kaleci Departmanı Sorumlusu Adnan Öztekin’in iki gün önce görevlerine son verilmişti. Bu ani gelişmenin sebebi ne? Samsunspor A.Ş. Başkanı Yüksel Yıldırım, beş yıldan bu yana alt yapı için görev yapan bu üçlüyü neden kovdu? Krizin perde arkasını Günaydın Samsun ekibi araştırdı. Kulislerde konuşulanlara görev görevden alma sürecinin detayları şöyle: ŞİRKET ÇALIŞANLARINA PRİM VERİLİYOR Başkan Yüksel Yıldırım, futbol takımının TFF 1.Lig şampiyonu olmasından ötürü Samsunspor AŞ bünyesinde görev yapan çalışanları ödüllendiriyor ve personel başına Beş Bin Türk Lirası prim veriyor. Ancak prim dağıtılırken Samsunspor Kulübü Derneği çalışanları dışarıda tutuluyor. Şirket çalışanlarına prim verildiğini, dernek çalışanlarına verilmediğini öğrenen Samsunspor Kulübü Derneği çalışanları bu duruma üzülüyor ve şikayetlerini dile getiriyorlar. Altyapı çalışanları da Samsunspor Derneği bünyesinde yer alan Samsunspor Futbol Akademisi Direktörü Yücel Uyar yaşanan mağduriyeti çözümlemek adına Başkan Yüksel Yıldırım ile görüşüyor. Altyapı çalışanlarının da prim hak ettiğini dile getiriyor ve prim talep ediyor. YILDIRIM VE UYAR ARASINDA TARTIŞMA Zaman zaman gerginleşen konuşma tatsız bir şekilde sonlanıyor. Duruma sinirlenen Yüksel Yıldırım, ilgili yöneticileri arıyor Yücel Uyar ile birlikte Ali Bilgici ve Adnan Öztekin’in kulüple ilişkilerinin sonlandırılması için talimat veriyor. U15 Türkiye Şampiyonası için Konya’da olan Ali Bilgici’nin konuyu gazetecilerin kendisini telefonla araması, Adnan Öztekin’in ise konunun sosyal medyaya yansıması ile öğreniyor. Yücel Uyar’ın konuyla ilgili kendisini arayan gazetecilere Samsunspor ile sözleşmesinin devam ettiğini, görevine son verilmek isteniyorsa tazminatının ödenmesini talep ettiği söyleniyor.

Kaynak: gunaydinsamsun.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.