DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20372376.10728%
Samsun
15°

HAFİF YAĞMUR

04:00

SABAHA KALAN SÜRE

Trafikteki kavga evlilik teklifiyle bitti

Trafikteki kavga evlilik teklifiyle bitti

ABONE OL
Ağustos 9, 2023 15:21
Trafikteki kavga evlilik teklifiyle bitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın Kumluca ilçesinde iki kişi tartıştıkları otomobilin sürücüsüne tekme ve yumruklarla saldırdı. Erkek arkadaşını kurtarmak için araya giren genç kadın ise büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

Antalya’da trafikte çıkan kavga, sürpriz evlilik teklifi organizasyonu çıktı.Kumluca ilçesinde esnaf olan Orhan Alpaslan, bir süredir kız arkadaşı olan Ece Yurteri’ne evlilik teklifinde bulunmak için arkadaşları ile plan yaptı.Kız arkadaşını alıp otomobili ile Antalya- Kumluca Yolu’na çıkan Alpaslan, daha önceden konuştuğu arkadaşları ile trafikte, yol verme kavgasına tutuştu.Araçtan inen sözde trafik magandaları, Alpaslan’ı dövmeye başladı. Bu sırada Ece Yurteri, erkek arkadaşına saldıranlara terlik ve taşla karşılık verdi.Mizansen kavga devam ederken, çiftin arkadaşları farklı bir araçla olay yerine gelerek konfeti patlattı. O sırada yerden kalkan Orhan Alpaslan cebinden yüzük çıkarıp kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Gözyaşları içinde kalan Ece Yurteri, teklifi kabul etti.Evlilik teklifini bir teknede beklediğini söyleyen Yurteri, “Yolda araçla giderken kavga çıktı. Orhan’ı yerde görünce saldırayım, dedim. Sonuçta nefsi müdafaa olur. Orhan’ı tekmelediklerini görünce terlikle vurdum. Gözümü açtığımda konfeti ve çiçekler var. İyi ki teknede falan olmadı.” dedi.Yurteri, “Bütün duyguları, korku, üzüntüyü bu evlenme teklifinde yaşadım. Üzüldüm, korktum, ağladım. Bu teklifi asla unutamam.” diye konuştu. Alpaslan ise sevgilisini bu hafta sonu ailesinden isteyeceklerini, gelecek yıl da evlenmeyi planladıklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.