DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20393715.78866%
Samsun
15°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İLKADIM SKM AÇILIŞI MİTİNGE DÖNDÜ

İLKADIM SKM AÇILIŞI MİTİNGE DÖNDÜ

ABONE OL
Mart 10, 2024 12:44
İLKADIM SKM AÇILIŞI MİTİNGE DÖNDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Yol Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, gösterilen yoğun ilgiden dolayı miting havasında gerçekleşti. İlkadım belediye başkan adayı Gökhan CIGALI, “Bu kalabalık, bu coşku her yerde var. Bugün İlkadım’da inancını ve iradesini net bir şekilde ortaya koymuştur” diye konuştu.

SAMSUN MİLLİ YOL PARTİSİ TARİH YAZACAK

Milli Yol Partisi İlkadım belediye başkan adayı Gökhan CIGALI, Samsun için birliktelik çağrısı yaparak, bu şehir için siyaset üstü bir şekilde çalışacaklarının sözünü verdi. Cıgalı, ‘‘1 Nisan sabahı Rabbim nasip eder ve siz de bizleri bu göreve layık görürseniz, göreve başlar başlamaz A partisi B partisi demeden İlkadım’a hizmet için kolları sıvayacağız. Biz bu yola sizler için, 23 yıldır düşünülmeyen, geri planda bırakılan Samsun için çıktık.  Projelerimizle geliyoruz. Çok çalışmak için geliyoruz. Makamları tekrar halkımızın hizmetine sunmak için geliyoruz.

BİZ İLKADIM’IN TA KENDİSİYİZ

Milli yol Partisiİlkadım SKM açılışında konuşan İlkadım belediye başkan adayı Gökhan CIGALI, göreve geldiklerinde kaybedecek 1 günlerinin dahi olmadığını vurgulayarak, hemen işe koyulacaklarının sözünü verdi.

 

 

Cıgalı, kazananın İlkadım olacağının altını çizerek, “1 Nisan sabahı tıpkı bir fabrikanın şalterini kaldırır gibi İlkadım Belediyesinin tüm birimlerini teyakkuza geçireceğiz. Biz yönetilen, yönlendirilen değil, yöneten bir başkanlık yapacağız. Bizim 6 ay belediyeyi tanımak, 6 ay hayırlı olsun ziyaretleri, 6 ay iade-i ziyaret ile geçirecek vaktimiz olmayacak. İlkadım da, İlkadım Belediyesini de çok iyi tanıyoruz, en kılcal damarlarına kadar hakimiz. Çünkü biz İlkadım’lıyız, İlkadım’ın ta kendisiyiz. İlkadım Belediyesi, 31 Mart seçimlerinin hemen ardından, bir gün bile kaybetmeden işlemeye, çalışmaya ve üretmeye başlayacak. Kazanan İlkadım olacak” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.