DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2061759-0.19582%
Samsun
13°

KAPALI

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İlkadım belediyesi için yalan haber

İlkadım belediyesi için yalan haber

ABONE OL
Kasım 7, 2023 08:43
İlkadım belediyesi için yalan haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’da bir internet gazetesi Samsun’da, daha önce bir müteahhit ve Fen İşleri Müdürü’nün yıkım yolsuzluğuna karıştığı ile gündem olan İlkadım Belediyesi yine yıkım yolsuzluğu ile gündemde adlı haberle belediye için yalan haberlerini çıkarıyor.

İlkadım belediyesi ile yükleyici firma resmi bir şekilde protokol yapılmış ve herşey resmi bir şekilde işlenmektedir.

Yüklenici firma yetkisi E.Y ise yapılan bu haberler sonrası Samsunumhaber medya grubuna verdiği açıklamada şunları konuştu.

”Belediyenin ve devlettin hiç bir şekilde zarar etmediği, belediye ile aramızda herşeyin resmi olduğu kayıtlarda bellidir. Yapılan bütün çalışmalarımız resmi bir şekilde açıktır. Bu haberi yapan arkadaş hem firmamı hemde beni mağdur etmiştir. Sayın İlkadım belediye başkanı Necattin Demirtas’a ve İyi partiye atılan bu haber  iftradan başka birşey değildir. Sayın Necattin Demirtaş’ın ne kadar düzgün ve hak yemeyen biri olduğu tüm Samsun halkı biliyordur. Bu haber asparagas haberden başka birşey değildir. Böyle haberler İlkadım’ı ve Samsun’u küçültmekten başka bir şeye yaramaz. İlkadım belediyesi yıkım işleri müdürlüğü kontrollüğü dahilinde herşey usulüne göre yapılmış olup,protokol  dahilinde İlkadım belediyesine eksiksiz olarak teslim edilmiştir. Asılsız haber yapan bu arkadaş ise kişilerin taraflı olduğunu düşündüklerini,bu konunun bizzat araştırılacağını,gereğini yapılacağını beyan etmişlerdir. İlkadım belediyesi ve İlkadım belediye başkanı Syn.Necattin DEMİRTAŞ’ın  böyle yersiz itam altında  kaldırdıklarını ve böyle asılsız haberle bir yere varamayacaklardır” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.