DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2061759-0.19582%
Samsun
13°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Dereler taştı, yollar kapandı, seferler iptal! İstanbul’u da etkisi altına alan sağanak 38 saat boyunca sürecek
  • Samsunum Haber
  • GÜNDEM
  • Dereler taştı, yollar kapandı, seferler iptal! İstanbul’u da etkisi altına alan sağanak 38 saat boyunca sürecek

Dereler taştı, yollar kapandı, seferler iptal! İstanbul’u da etkisi altına alan sağanak 38 saat boyunca sürecek

ABONE OL
Aralık 16, 2023 09:52
Dereler taştı, yollar kapandı, seferler iptal! İstanbul’u da etkisi altına alan sağanak 38 saat boyunca sürecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Marmara genelinde yağmur ve rüzgar etkisini gösteriyor. Feribot seferleri iptal edildi, şiddetli yağışın 38 saat boyunca süreceği tahmin ediliyor.
ÇANAKKALE’DE KENT MERKEZİNDEKİ DERELER TAŞTI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; Marmara, Kıyı Ege ve Antalya çevrelerinde kuvvetli, Antalya’nın doğu ilçelerinde ise çok kuvvetli yağış bekleniyor. Çanakkale’de dün öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinden geçen bazı derelerde taşkın oldu. Kepez Deresi’ndeki taşkın bugün de sürerken, ekipler bölgedeki su tahliye ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
FERİBOT SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
Marmara Denizi’nde de olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İDO), Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi, Gestaş ve Marmara RoRo firmalarının seferleri iptal edildi. İDO İstanbul-Bandırma, İstanbul-Bursa gidiş geliş olarak 4 sefer iptal ederken, BUDO’da da Bursa-İstanbul gidiş geliş olarak 12 sefer iptal edildi.
38 SAAT BOYUNCA ARALIKSIZ YAĞMUR BEKLENİYOR
Meteoroloji’nin uyarısının ardından İstanbul’da da kent genelinde yağmur ve rüzgar etkisini gösteriyor. İstiklal Caddesi’nde gezenlerin yağış nedeniyle zorlandığı anlar kameralara yansıdı. Bölgede bu hafta sonu 38 saat boyunca aralıksız yağmur bekleniyor.
EDİRNE’DE KAR VAR
Trakya’da ise kar, yağmur ve kuvvetli rüzgar etkili oldu. Edirne’nin Bulgaristan sınırının yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Hamzabeyli Sınır Kapısı kesimi başta olmak üzere sınır kesimindeki köyler beyaza büründü. Meteoroloji, yağışın gün içinde zaman zaman etkili olacağını bildirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.