DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20247515.57121%
Samsun
15°

HAFİF YAĞMUR

04:11

SABAHA KALAN SÜRE

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen’in son durumu!

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen’in son durumu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah (Apo) karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. Tedavisi devam eden Tanrıöğen'in son durumu hakkında rol arkadaşı Aliye Uzunatağ'dan açıklama geldi.

ABONE OL
Şubat 3, 2024 13:37
Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen’in son durumu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Bir Demet Tiyatro”, “Vavien” ve “Kızılcık Şerbeti” gibi yapımlarla tanınan Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. Ardından bir operasyon daha geçirdiği ortaya çıkan usta oyuncu hakkında Kızılcık Şerbeti’nin yapım şirketi olan Gold Film’den yazılı bir açıklama yapılmıştı.
GOLD FİLM TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA
Açıklamada “Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen’in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir” ifadelerine yer verilmişti.
ROL ARKADAŞI UZUNATAĞ’DAN AÇIKLAMA
Durumu stabil olan ve tedavisi yoğun bakımda devam eden Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili bir açıklamada Kızılcık Şerbeti’ndeki rol arkadaşı Aliye Uzunatağ’dan açıklama geldi.
“ÇOK ÜZGÜNÜZ”
Snob magazin’in haberine göre; Nişantaşı’nda görüntülenen Kızılcık Şerbeti’nin Sönmez’i Aliye Uzunatağ, Tanrıöğen’in son durumu hakkında “Çok üzgünüz çok. Henüz yoğun bakımda… Settar’ın gelişini bekleyeceğiz. Senaryoda değişiklik olacak” ifadelerini kullandı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.